mercedes_benz_privatleasing_a_klasse_hatchback_1600x800_1

A-Klasse hatchback.
Som dig selv.

Tjek standardudstyr
Archivnummer: 2016_CARS_PICTURES00688

En veludstyret revolution.

Den ny A-Klasse er en teknologisk revolution forklædt som en bil. Udvalgt standardudstyr inkluderer LINGUATRONIC, Wifi hotspot, MBUX Connect, Touchpad og vi kunne blive ved. Det samme gælder Businesspakken: LED High Performance forlygter, 17″ letmetalfælge, dobbelte afgangsrør, MB navigation, parkeringspakke med aktiv parkeringshjælp og det smukke og intuitive 10,25″ multimediedisplay og så videre og så videre. Fremtiden er her. Skal du med?

Archivnummer: 2016_CARS_PICTURES00688

Kan du heller ikke få nok af den ny A-Klasse?

Ingen tvivl om, at standardudstyret i den ny A-Klasse Business har sat barren enormt højt. Men når det er Mercedes, er der altid mulighed for at forkæle dig selv med lidt ekstra. Med ekstraudstyrskonfiguratoren kan du hurtigt se, hvad det betyder for beskatningsrundlaget, når du supplerer med f.eks. AMG interiør/eksteriør, Head-up display eller Burmester® surround soundsystem.

Archivnummer: 2016_CARS_PICTURES00688

I en udstyrsklasse for sig selv.

Designet taler for sig selv med sine elegante og dynamiske linjer, men det er ikke hele historien. For selvom den ny A-Klasse ikke vil genopfinde det at køre bil, så vil den genopfinde, hvordan det føles: Tal med den, som du gør med en ven, og den reagerer. Kommunikation betyder at dele. Vi vil så gerne dele den ny A-Klasse med dig.