mercedes_benz_a_klasse_sedan_1600x800_03

Standardudstyr til
den ny A-Klasse sedan.

Elegant, dynamisk og som dig selv.

Udvalgt standardudstyr inkl. Progressive og Advantagepakke:

 • LED High Performance forlygter
  Giver mere sikkerhed i mørke via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, et lavt energiforbrug og en lysfarve, der minder om dagslys.
 • Digital instrumentering
  Det 7″ store digital instrumentering og 10,25″ multimediadisplay er designet, så de synes at svæve let over instrumentpanelet. Betjen multimediadisplay og bilen via rattet, touchpad eller for første gang nogensinde via touchscreen-muligheden.
 • LINGUATRONIC
  Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller den hurtigste vej hjem? Det starter med to ord: “Hey Mercedes”. Tal til den ny A-Klasse og den lytter – og reagerer.
 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Giver dig en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad og touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester.
 • 17″ letmetalfælge
  Originale, brede Mercedes fælge, der øger kørekomforten og matcher bilens dynamiske design.
 • Active Brake Assist
  Den aktive bremseassistent er hele tiden opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker på grund af for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer i så fald visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.
 • Spejlpakke
  Giver dig mulighed for at klappe sidespejlene ind elektrisk, og dermed gøre bilen slankere, når den holder parkeret. Derudover blænder sidespejlet i førersiden og bakspejlet automatisk ned, når der registreres forstyrrende lys fra bagvedkommende køretøjers forlygter.
 • Fuldautomatisk klimaanlæg
  THERMOTRONIC med individuel indstilling for fører og forsædepassager. Anlægget tager højde for ydre faktorer som f.eks. luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.
 • Parkeringspakke med bakkamera samt parkeringssensor for og bag
  Letter parkeringen, selv når pladsen er lille.
mercedes_benz_a_klasse_sedan_1600x800_07

Dynamik, attitude og selvtillid.

mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_07-1400x800

A-Klasse sedan er klar. Er du?

De rene, klare og dynamiske linjer vidner om en selvsikker bil. Og den ny A-Klasse sedan har noget at have det i, for med det revolutionerende MBUX – Mercedes-Benz User Experience – kan du glæde dig til at lære en bil at kende, der lærer dig at kende. Den forstår, tænker, og taler og resultatet er nærmest magisk. Akkurat som mængden af standardudstyr… Er du klar?