Business Solutions

mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_stationcar_1600x800_04

C-Klasse stationcar.
Plads til både business og pleasure.

mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_stationcar_1600x800_02
mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_stationcar_1600x800_03
mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_stationcar_1600x800_01
mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_stationcar_700x450_04

Repræsenterer din virksomhed på fornemste vis.

C-Klasse stationcar er på den ene side elegant og repræsenterer virksomheden på fornemste vis. På den anden side er den ualmindelig rummelig og en drøm af en dynamisk familiebil. Samtidig byder den på en lang standardudstyrsliste med bl.a. 10,25” mediadisplay, LED High Performance lygter og Parkeringspakke med bakkamera.

mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_stationcar_700x450_01

Mere vil have mere.

Få overblik over ekstraudstyr til din C-Klasse stationcar og over dit beskatningsgrundlag. Du kan eksempelvis opgradere med AMG interiør/eksteriør eller gøre livet lidt lettere for dig selv med KEYLESS-GO startfunktion, så du kan starte bilen uden brug af nøgle.

mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_stationcar_700x450_02

Intelligent og altid på vagt.

C-Klassen sætter den nye standarder for sikkerhed i klassen, bl.a. takket være Mercedes-Benz Intelligent Drive-hjælpesystemer. Samtidig er den et studie i køreglæde, luksus og komfort. Men hvorfor ikke afprøve vores påstand på egen hånd?

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.