mercedes_benz_privatleasing_cla_shooting_brake_1600x800

CLA shooting brake.
Følg dine egne veje.

Tjek ekstraudstyr og priser
PC513074_700x450px

Rummelighed har aldrig set skarpere ud.

En CLA har aldrig fulgt moden. Som seneste skud på stammen af dette designikon, er CLA shooting brake ingen undtagelse. Med skinnende diamantgrill, muskuløse skuldre og langstrakt karrosseri med faldende bagparti fremtræder den næsten med et coupéagtigt bagparti, men tilbyder rummeligheden fra en stationcar.

Det giver et udtryksfuldt design og er en perfekt kombination af elegance og plads. De rammeløse døre og de todelte baglygter tilfører elementer af æstetisk lethed, mens det generøse bagagerum rummer hele 505 liter. Også indvendigt er elegancen udtalt, f.eks. med et fuldt digitaliseret “wrap-around”-instrumentbord, som strækker sig fra den ene fordør til den anden – i en visuel helhed.

CLA-web-700x450px_7

Lad dig friste.

CLA shooting brake har en imponerende udstyrsliste, som du selvfølgelig kan gøre endnu mere personlig. Prøv vores online tilbehørskonfigurator og se, hvad det betyder for dit beskatningsgrundlag. Du kan f.eks. opgradere med AMG interiør, klimatiserede forsæder – perfekt til kolde vinternætter og varme sommerdage – eller Burmester® surround soundsystem for de store musikoplevelser.

PC501201_700x450px

Nok snak.

Vi kunne fortsætte herfra og til i morgen med at beskrive alle fortræffelighederne i CLA shooting brake, men vi synes egentlig, at du skal opleve den selv. Kig forbi til en prøvetur og se, om du kan modstå at lade dig forføre.