Business Solutions

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_coupe_1600x800_01

Mere hjertebanken.
E-Klasse coupé.

Se trailer
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_coupe_700x450_01

Æstetisk kraftpræstation.

Kombinationen af magtfulde linjer og enkelhed i designet af E-Klasse coupé sætter pulsen i vejret – både hos dig, der sidder bag rattet, og hos den, der spotter bilen på gaden. Og E-Klasse coupé er proppet med udstyr, der får dit hjerte til at slå hurtigere.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_coupe_700x450_02

Mere hjertebanken.

De intelligente assistentsystemer gør E-Klasse coupé til en af de sikreste biler, og samtidig er den en stilfuld rejsebil. Har du lyst til mere, så tjek, hvad ekstraudstyr som COMAND Online og Widescreen Cockpit betyder for beskatningsgrundlaget.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_coupe_700x450_03

Don't take our word for it.

Selv efter mange timer bag rattet i E-Klasse coupé vil den eneste årsag til forhøjet puls være nydelsen af vejgreb og kontrol – det tør vi godt love dig. Så skal vi ikke lade det komme an på en prøve? Book en prøvetur. og lad os tales ved bagefter.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.