mercedes_benz_privatleasing_e_klasse_stationcar_1600x800

Best practice inden for firmabiler.

Få mere udstyr i din Mercedes end nogensinde før.

Tjek skattegrundlag
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_all_terrain_1600x800_01

Mere frihed med
E-Klasse All-Terrain.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_700x450_01

Plads til nye eventyr.

Den ny E-Klasse stationcar repræsenterer et stort spring ind i fremtiden, og med introduktionen af den ny Mercedes E-Klasse All-Terrain bliver der også plads til nye eventyr. E-Klasse All-Terrains eventyrlyst er ikke et blot et design, det er en livsstil.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_02

Innovationer og udstyr.

E-Klasse stationcar er mere opmærksom end nogen anden serieproduceret bil. De mange innovationer og opfindelser overvåger og hjælper med til at gribe ind over for uønskede situationer, og udstyrslisten er omfattende. Desuden får du luksusklassens største bagagerum – op til 1.820 liter.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_03

Ekstraudstyr til din E-Klasse.

Du kan gøre din Mercedes E-Klasse stationcar endnu mere din egen. F.eks. med COMAND Online, som gør kørslen mere sikker og holder dig connected samt KEYLESS-GO startfunktion. Og med ekstraudstyrskonfiguratoren får du overblik over, hvad det betyder for beskatningsgrundlaget.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_04

Show me. Don't tell me.

E-Klasse stationcar er ikke blot det sikreste sted på vejen, men også det behageligste. Det kan vi jo tale meget længe om, men hvorfor ikke opleve det selv? Book en prøvetur – og lad os så tales ved bagefter.