mercedes_benz_privatleasing_glc_coupe_1600x800

GLC Coupé.
All kinds of strength.

Se video
GLC Coupe webfoto_700x450_13

Stærke karakterer. Med helt nye facetter.

GLC Coupé fremstår mere intelligent, dynamisk og suveræn end nogensinde før. Du vil opleve en bil, der som ingen anden formår at kombinere de bedste egenskaber fra en SUV og en coupé: Bagpartiets sportslige udseende kan ikke undgå at vække opmærksomhed, og de kraftfuldt spændte konturer og æstetisk klare designlinjer danner et gennemført helhedsindtryk.

GLC Coupe webfoto_700x450_11

Let at falde for. Svært at vælge fra.

GLC Coupé frister med et væld af ekstraudstyr. Prøv vores online tilbehørskonfigurator og se, hvad det betyder for dit beskatningsgrundlag. Du kan f.eks. opgradere med panorama el-skydetag, AMG interiør, klimatiserede forsæder – perfekt til kolde vinternætter og varme sommerdage – eller Burmester® surroundsound system for de store musikoplevelser.

GLC Coupe webfoto_700x450_14

GLC coupé skal prøves.

En særligt iøjnefaldende detalje for begge modeller er de smalle LED-lygter med moderne lysdesign og de synlige forkromede rørhaler, der understreger det dynamiske design. I GLC Coupé er der komfort- og sikkerhedssystemer, der tager sig bedre af dig og dine medpassagerers velbefindende på et hidtil uset niveau – hvad enten det gælder komfort eller sikkerhed.