Business Solutions

GLC_X_webphoto_1600x800_1

All Kinds of Strength.

Tjek ekstraudstyr
GLC_X_webphoto_1600x800_4

All Kinds of Strength.

GLC_X_webphoto_1600x800_3

All Kinds of Strength.

Book prøvetur
GLC_X_webphoto_700x450_5

Kørekultur i rendyrket form.

Ny GLC SUV fremstår mere intelligent, dynamisk og suveræn end nogensinde før. Vælger du den rendyrkede GLC SUV med dens unikke og kraftfulde karakter, er det værd at bemærke den fornyede og markante kølergrill og de elegange kromdetaljer, som udstråler ren og ubehersket SUV-power.

GLC Coupe webfoto_700x450_11

Let at falde for. Svært at vælge fra.

Ny GLC frister med et væld af ekstraudstyr. Prøv vores online tilbehørskonfigurator og se, hvad det betyder for dit beskatningsgrundlag. Du kan f.eks. opgradere med panorama el-skydetag, AMG interiør, klimatiserede forsæder – perfekt til kolde vinternætter og varme sommerdage – eller Burmester® surround sound-system for de store musikoplevelser.

GLC Coupe webfoto_700x450_8

Fremtrædende fra første færd.

En særligt iøjnefaldende detalje for begge modeller er de smalle LED-lygter med moderne lysdesign og de synlige forkromede rørhaler, der understreger det dynamiske design. I GLC SUV er der komfort- og sikkerhedssystemer, der tager sig bedre af dig og dine medpassagerers velbefindende på et hidtil uset niveau – hvad enten det gælder komfort eller sikkerhed.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.